Om oss

Wraptech Svenska AB grundades 2003 och har sitt huvudkontor i Grums, Värmland. Företaget är familjeägt och jobbar med utveckling samt nytänkande avseende butiksrelaterad utrustning. Wraptech tillhandahåller produkter och lösningar för din butik och är generalagent för en av världens största leverantör av delikatessvågar och packmaskiner för dagligvaruhandeln. Delägare/VD Lars Vik har verkat på den Svenska marknaden med utveckling av butiksrelaterad utrustning i 30 år.

Våra mål
Hålla högst servicenivå av alla leverantörer inom vårt segment
Förbättra lönsamheten för din butik
Förbättra funktioner till lägre kostnad
Kvalitetssäkra produkter och leveranser genom att följa angivna riktlinjer

Wraptech har ett rikstäckande service och supportteam, strategiskt utplacerade att täcka hela Sverige för att hålla högsta servicenivå.

Vi på Wraptech arbetar aktivt för att förbättra och förändra. För att vara det företag som tar första steget till att förbättra funktioner inom butiksrelaterad utrustning till en lägre kostnad, därmed öka lönsamheten i din butik.

Från inkommande order till färdigställt leverans ansvarar Wraptech för kontakt och slutförande av uppdrag. I offererade priser ingår, Produkt - leverans – utbildning – installation.

Wraptech kvalitetssäkrar produkter och leveranser genom att följa givna riktlinjer avseende vägande produkter, angivna i ”vågdirektivet” upprättat av Welmec.

 

 


TILLBAKA